Autor: Logistikauudised.ee • 28. veebruar 2023

Bussijuhtide alampalk kasvab tuleva aasta lõpuks 1400 euroni

Tööandjad ja töötajad jõudsid kokkuleppele bussijuhtide alampalga tõstmises ja kollektiivlepingu tingimuste laiendamises, mille tulemusel peaks tuleva aasta lõpuks olema bussijuhtide palk tõusnud pooleaastaste tsüklite kaupa 1400 euroni kuus.
Üllar Kallas ja Andrei Mändla kokkuleppe allkirjastamisel.
Foto: Autoettevõtete Liit

Sotsiaalpartnerid Transpordi Ametiühing ja Autoettevõtete Liit allkirjastasid 28. veebruaril kehtiva sõitjateveo üldtöökokkuleppe muudatuse, mille kohaselt tõuseb bussjuhtide palk kiiremas tempos kui oli seni kavandatud ja pikemajaliselt on eesmärk, et bussijuht saaks Eesti keskmisel tasemel töötasu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077