Autorid: Tõnu Tramm, Jane Suu • 14. aprill 2023

Suur Palga TOP | Edetabelis ligi 240 veondus- ja laondusfirma töötasud

Äripäeva värskes Palga TOPis, kus on ritta seatud 5000 Eesti ettevõtte keskmised brutopalgad 2022 aastal, on 238 firmat, mille põhitegevusalaks on veondus ja laondus. Selle sektori kõrgeim keskmine palk oli eelmisel aastal 6845 eurot kuus ning firma, kus sellist töötasu maksti, on Eesti kapitalil tegutsev OÜ Transocean Eesti. Ka TOPi teisel kohal olev firma kuulub samadele omanikele.
Kõrgeima keskmise palgaga veondus- ja laondussektori ettevõte Transocean Eesti esindab Eestis laevaliine ONE, SAMSKIP Multimodal jt.
Foto: Transocean Eesti

Nii nagu ka mitmes teises hiljuti ilmunud edetabelis, tegi ka värskes Palga TOPis veonduse ja laondusega tetgelevate ettevõtete seas sisuliselt puhta töö Baltic Maritime Logistics Groupi (BMLG) kuuluvad ettevõtted. Viie kõrgema palgaga ettevõtte seas on BMLG-ga seotud koguni kolm firmat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077