Autor: Tõnu Tramm • 26. mai 2023

Keskmine brutopalk veonduses ja laonduses kasvas aastaga 164 eurot

Ehkki keskmine brutopalk veonduses ja laonduses jääb Eesti keskmisele endiselt alla, on see teinud aastaga ekorraliku hüppe: mullu I kvartalis oli see 1412 eurot, tänavu samal ajal 1576 eurot kuus. Eesti keskmine brutopalk oli tänavu I kvartalis 1741 eurot.
Brutopalk on küll kasvanud, kuid reaalpalk on endiselt languses.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk 2023. aasta esimeses kvartalis 1741 eurot ehk 13,3% kõrgem kui eelmisel aastal samal ajal. Mediaanpalk oli samal ajal 1424 eurot. Reaalpalk oli tänavu esimeses kvartalis 1443 eurot ehk 3,2% väiksem kui mullu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077