Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 17. mai 2023

TOP 30: Laondussektori suurimad maksumaksjad 2023 I kvartal

Võrreldes läinud nädalal ilmunud suurimate maksumaksjate TOPiga ekspedeerimisfirmade seas, on 50 suurima laondussektori ettevõtte panus riigikassasse olnud tänavu I kvartalis 1,1 miljoni euro võrra väiksem. Tõsi on aga see, et ka keskmised brutopalgad on laonduses madalamad kui ekspedeerimisfirmades.
Foto: Nobe

Nädal tagasi kirjutas logistikauudised sellest, et 50 eesti suuremat ekspedeerimisfirmat on tänavu I kvartalis panustanud riigikassasse 6,9 miljonit eurot. 50 suuremat laondusettevõtet on Äripäeva infopanga Logistika kvartaliraporti andmetel panustanud ühtekokku ligi 5,8 miljonit eurot, ehk 1,1 miljoni võrra vähem kui ekspediitorid.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077