Autor: Tõnu Tramm • 22. märts 2023

Logistikajuhtide palgaraport | IV kvartal 2022

Logistikauudised.ee teeb värske ülevaate, millised olid logistikajuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2022. aasta kolmes viimases kvartalis maakondades, kus selle ametinimetusega töötajaid on üle 20. Üllatuslikult selgus, et 4. kvartalis ei teeninudki kõrgeimat brutotöötasu Harjumaa logistikajuhid, nagu see tavaks on saanud.
Logistikajuhtide keskmine brutopalk Eestis tõusis aasta viimases kvartalis taas üle 2500 euto piiri.
Foto: Liis Treimann

Palgaandmetest selgub, et mullu 4. kvartalis teenisid suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077