Autor: Tõnu Tramm • 6. märts 2023

Keskmine brutopalk veonduses ja laonduses kasvas aastaga üle 180 euro

Statistikaameti värskete andmete põhjal oli 2022. aastal keskmine brutokuupalk Eestis 1685 eurot ehk 8,9% kõrgem kui 2021. aastal. See on viimase 12 aasta suurim aastane kasv. Veonduses ja laonduses oli keskmine brutopalk 1634 eurot, ehk Eesti keskmisest poolesaja euro võrra madalam.
Palga kasv veonduses ja laonduses oli Eesti keskmisest küll suurem, kuid lõppsumma jääb keskmisele endiselt veel alla.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti analüütiku Argo Tarkiaineni sõnul tasub eriti keerulistes majandusoludes jälgida lisaks keskmisele palgale ka reaalpalga näitajaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077