Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 24. mai 2023

TOP 50 | Suurimad maksumaksjad autovedajate seas - I kvartal 2023

Logistikasektori suurimate riigikassasse panustajate kolmas edetabel, ehk millised olid tänavu I kvartalis suurimad tööjõumaksude maksjad maanteetranspordi ettevõtete seas? Nagu arvata võib, kroonivad edetabeli tippu siseriiklikud transpordifirmad, kellel puudub võimalus vormistada osa töötasudest lähetusena.
Napilt suurim maksumaksja maanteetranspordi sektoris on Haapsalu päritolu Est-Trans Kaubaveod AS.
Foto: Est-Trans Kaubaveod

Logistikauudised on kolme järjestikuse nädala jooksul võtnud Äripäeva Infopanga värske logistikasektori kvartaliraporti alusel luubi alla logistikasektori suurimad tööjõumaksude maksjad. Esmalt ekspedeerimisfirmad, seejärel laondusettevõtted, nüüd on järg maanteetranspordi käes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077