Autor: Tõnu Tramm • 10. november 2023

Kullerfirmade palga TOP: parimat palka makstakse DHL Expressis

Äripäeva infopanga raporti kohaselt teenisid enama kui 10 töötajaga kullerfirmade seas tänavu teises kvartalis suurimat palka DHL Expressi töötajad, kellel oli aasta varasema perioodiga ka suurim palgatõus. Samas on DHL Express ka üks enim töötajate arvu kärpinud kullerfirma.
Aasta tagasi elektrikaubikud kasutusele võtnud DHL Expressis on palk suuremate kullerfirmade seas kõige enam tõusnud.
Foto: DHL Express

Pärast koroonaperioodi lõppu on kullerfirmade töötajate arv valdavalt kahanenud, kuid samas on e-kaubanduse üha kasvav populaarsus sundinud osasid ettevõtteid ka töötajaid juurde värbama. Nii näiteks on DPD Eesti võtnud aasta varasema perioodiga juurde 22 inimest, samal ajal kui ülejäänud kolm enam kui 100 töötajaga kullerfirmat: Itella Estonia, DHL Express ja EKLT (UPS), on töötajate arvu vähendanud. Tõsi, viimane vaid ühe inimese võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077