Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 8. september 2023

Kullerfirmade kasumi TOP: 40 enim tulu teeninud kullerfirmat

Neljakümne eelmisel majandusaastal enim kasumit teeninud kullerfirma kogutulu oli 11,3 miljonit eurot, mida oli 713 218 eurot vähem samade ettevõtete 2021. aasta koondkasumist, selgub värskest Äripäeva infopanga Logistika konkurentsiraportist. Kes riisus koore ja kes pidi leppima piskuga?
DPD pakiautomaat Kristiine Keskuse juures.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtteid, mille põhitegevusalaks on „muu posti- ja kulleriteenistus“, ehk EMTAKi kood 53201, on Eestis tuhatkond. Neist enam kui pooltel puudus möödunud majandusaastal igasugune äritegevus ning neid, millel oli müügitulu enam kui 50 000 eurot, oli vaid 128. Mistõttu lõpetas Äripäeva Infopank ka eraldi Kullerfirmade konkurentsiraporti avaldamise ning liitis selle Logistika raportile koos kaubavedajate, ekspedeerimisfirmade ja laondusettevõtetega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077