Autor: Tõnu Tramm • 26. veebruar 2024

Poola põllumehed laiendavad blokaadi Leedu piirile

Poola põllumehed on tuvastanud, et transiidina Ukrainast läbi Poola Leetu imporditud teravili jõuab illegaalselt Poola turule tagasi. Sel põhjusel otsustasid nad tõkestada terveks nädalaks traktoritega ka Budziska (Kalvarija) piiripunkti Leedu-Poola piiril.
Poola põllumehed on otsustanud terveks nädalaks blokeerida ka Leedu-Poola piiri.
Foto: „Petetud küla“ (Oszukana Wieś).

Aktsiooni korraldajad teatavad, et protest kestab nädala ja võimalik, et sellega liituvad ka Leedu põllumehed, kirjutab trans.info leedu keelne väljaanne. „Me blokeerime nähtuse, mida nimetame viljakarusselliks,“ selgitasid aktsiooni eestvedajad, kes on koondunud organisatsiooni nimega „Petetud küla“ (Oszukana Wieś).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077