Autor: Logistikauudised.ee • 30. november 2023

Autoeksperdid: väiksema ostueelarve puhul on mõistlikum osta kasutatud auto

Viimaste aastate märkimisväärne hinnatõus paneb autoostjad dilemma ette – kas kulutada uue auto ostmisele planeeritust suurem summa või valida soodsam ja parema mugavusvarustusega kasutatud sõiduk? Coop Liisingu juht Martin Ilves ja Nordauto tegevjuht Priit Ärmpalu jagavad soovitusi, millega tuleks selliseid valikuid tehes arvestada.
Martin Ilvese sõnul on 4-6 aasta vanused, väikese läbisõiduga teise ringi autod turul kuum kaup.
Foto: Coop Liising

Kui veel hiljuti sai osta hästi varustatud uue korraliku auto 20 000 – 25 000 euro eest, siis paari aastaga on sellised sõidukid läinud kallimaks kuni kolmandiku võrra. Seetõttu vaatavad üha rohkem inimesi selle eelarve piires teise ja kolmanda ringi autode poole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077