Autor: Logistikauudised.ee • 27. november 2023

Konkurentsiamet hakkab elektriautode laadimisvõrgustikku analüüsima

Konkurentsiamet alustab elektriautode laadimisvõrgustiku turuanalüüsi, mille eesmärk on saada konkurentsiõiguslik ülevaade Eesti avalike elektriautolaadijate laadimisvõrgustikust.
Konkurentsiamet tahab saada ülevaadet elektriautode laadimiskohtadest.
Foto: Liis Treimann

„Konkurentsiamet on võtnud oma järgmise aasta eesmärgiks selgitada välja elektriautode laadimisvõrgustiku võimalikud konkurentsitõrked ja vajadusel pakkuda konkurentsi soodustavaid meetmeid,“ ütles konkurentsiameti järelevalveosakonna analüütik Enn Robert Kinnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077