Autor: Logistikauudised.ee • 28. november 2023

Nissan võtab Rootsis kasutusele Modera digilahenduse

Autotööstuse tarkvaraettevõte Modera valiti pakkuma autotootjale Nissan digilahendust, mis aitab ettevõttel uut ärimudelit kasutusele võtta.
Modera nõukogu esimees Siim Vips.
Foto: Modera

„Kuigi valida oli mitme pakkuja vahel, otsustasime Modera kasuks nende spetsiaalselt autode jaemüügiks mõeldud innovaatilise toote ja ärksa, idufirmaliku ja lahendustele orienteeritud mõtteviisiga meeskonna meeskonna põhjal,“ selgitas Nissan Rootsi Country Manager Cecilie Pedersen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077