Autor: Logistikauudised.ee • 24. november 2023

Elektriautode turul on oodata olulist hinnamuutust

Elektriautod on üha enam meie igapäevaellu ja tänavapilti sisse murdnud ning nad on tulnud, et jääda. Täna veavad Eesti autopargi elektrifitseerimist eelkõige suurettevõtted. Eestlaste arvamus elektriautodest on aga äraootav: üheksa korda mõõda, üks kord lõika.
Euroopa autoturul oli juuni esimene kuu, kus elektriautode müüginumber oli diiselmootoriga autode omast suurem.
Foto: Liis Treimann

Euroopa autoturul oli juuni esimene kuu, kus elektriautode müüginumber oli diiselmootoriga autode omast suurem, vastavalt 15% ja 14%. Septembrikuu müügis oli elektriautode osakaal 14,8%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077