Autor: Logistikauudised.ee • 23. november 2023

Elektrum rajab ulatusliku laadimispunktide võrgustiku

Latvenergo tütarettevõte Elektrum avas Tallinnas Balti Jaama turu juures Balti riikide suurima elektriautode laadimisvõrgustiku. Laadimisvõrgustikus Elektrum Drive on 2030. aastaks planeeritud rajada rohkem kui 3000 laadimispunkti, millest ligi 1000 rajatakse Eestisse.
Elektrum Drive'i avamine Balti Jaama turu juures.
Foto: Erik Riikoja

Käesoleval aastal on Eestis registreeritud elektrisõidukite oodatav koguarv ligikaudu 5700 elektriautot ning praegu rahuldab avalike laadimispunktide arv ka laadimisvajaduse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077