Autor: Logistikauudised.ee • 24. august 2023

Eestisse jõuavad maailma võimsaimad 400-kilovatised elektriautode laadijad

Alexela asub Eesti laadimistaristu arengut kiirendama 400-kilovatiste superlaadijate paigaldamisega, mis sobivad elektrikaubikute ja -veokite laadimiseks. Sellise võimsusega elektriautode laadijate laadimiskiirust on võimalik võrrelda vedelkütuste tankimisajaga.
Esimene 400 kW superlaadija paigaldatakse Pärnumaal Saugal avatavasse Täkupoisi tanklasse.
Foto: Alexela

Alexela e-mobiilsuse valdkonnajuht Alan Vaht ütles, et Eesti esimene 400-kilovatise võimsusega laadija paigaldatakse juba sel kuul Täkupoisi teenindusjaama Saugas, mis asub riigi ühe tihedama liiklusega Via Baltica maanteelõigul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077