Autor: Tõnu Tramm • 13. juuni 2023

DPD paigaldas kaubikutele õhukvaliteedi andurid, tulemusi näevad reaalajas kõik

DPD Eesti käivitas Tallinnas õhukvaliteedi seire programmi, millega mõõdetakse kõige kriitilisemaid tervist mõjutavaid eriti peeneid osakesi. Lasertehnoloogial põhinevad andurid on paigaldatud DPD kaubikutele ning pakiautomaatidele. Kõigil linnaelanikel on võimalik interaktiivse veebikaardi kaudu jälgida õhukvaliteeti reaalajas.
Laserandurite edastatavat infot saavad reaalajas jälgida kõik.
Foto: DPD

DPD Eesti käivitatud õhukvaliteedi seireprogrammi raames koguvad 32 DPD kaubiku katusele paigaldatud laserandurid õhukvaliteedi andmeid tarnete ajal üle kogu Tallinna. Lisaks on statsionaarsed andurid paigaldatud kuuele Tallinna pakiautomaadile, mis koguvad andmeid ööpäevaringselt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077