Autor: Annika Matson Kald • 2. juuni 2023

Neli vastutustundliku ettevõtte kuldmärgist tulid transpordisektorisse, üks neist DPD Eestile

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum tunnustas tänavu 49 Eestis tegutsevat ettevõtet, avalikku organisatsiooni ja MTÜd, kes hoolivad ümbritsevast ning soovivad panustada ühiskonda rohkemgi, kui seadus nõuab. Kuldmärgise said 34 ettevõtet, teiste seas DPD Eesti, AS Eesti Raudtee, TS Laevad OÜ ja AS Tallinna Sadam.
DPD Eesti personali- ja jätkusuutlikkuse juht Annika Oruaas.
Foto: Jake Farra

DPD Eesti on indeksis osalenud juba 2012. aastast ning tänavu saavutas esimest korda 2021. aastast kehtima hakanud rangema metoodika alusel kuldmärgise.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077