Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuni 2023

Endises kummikutehases saab soodsalt särtsu

Laupäeval, 3. juunil on Tallinnas endisesse Põhjala kummikuvabrikusse rajatud Põhjala tehase avamispidu, kus avatakse ka Alexela uus elektriautode laadimispunkt. Avamispäeval saab seal elektriautosid laadida hinnaga 1 s/kWh eest.
Soodushind kehtib vaid laupäeval, 3. juunil.
Foto: Alexela/Raul Mee

Alexela elektriautode laadimispunkt asub tehase parklas keset kolme parkimiskohta ning võimaldab korraga laadida kolme autot. Laadimisjaam on varustatud otsikutega CCS + CCS + Type 2 ning selle võimsus on 180 kW + 22 kW. Laadija ametlik avamine toimub üheskoos Põhjala tehase festivaliga, mis toimub 3. juuni keskpäeval Marati ja Ankru tänava vahele jääval Põhjala peatänaval.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077