Autor: Janno Riispapp • 5. aprill 2023

Alexela: kütus kallineb peagi, välistatud ei ole ka edasine hinnatõus

Järgmise nädala jooksul näevad eestlased tanklates postihinna tõusu vähemalt 5 senti, kui mitte rohkemgi, ütles Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna.
Alexela juhatuse liikme Tarmo Kärsna sõnul pole toornafta maailmaturu hind veel tasemel, mis saudiaraablasi rahuldaks.
Foto: Ardo Kaljuvee

Kärsna rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et kütuse hinnatõusu tõukab tagant naftakartell OPEC+, mida veavad saudid. Kärsna sõnul vajavad saudide suured projektid rahastamist, mistõttu ei ole välistatud uued tootmiskärped ja sellest tulenev järgmine hinnatõus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077