Autor: Logistikauudised.ee • 14. veebruar 2023

Euroopa Komisjon tegi ettepaneku karmistada heitmenorme

Euroopa Komisjon esitas uute raskesõidukite jaoks rangemad heitmete sihttasemed, mis hakkavad kehtima alates 2030. aastast.
Veokite heitmenormid lähevad karmimaks.
Foto: Liis Treimann

Uued sihttasemed aitavad vähendada CO2 heitmeid transpordisektoris. Veoautod, linnabussid ja pikamaabussid tekitavad üle 6% ELi kasvuhoonegaaside koguheitest ning üle 25% kogu maanteetranspordi kasvuhoonegaaside heitest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077