Autor: Logistikauudised.ee • 7. september 2022

Tänavuse kütuseturu aastakonverentsi viimane soodushind lõppeb homme

14. septembril Tallinna Olümpia hotelli konverentsikeskuses toimuva 10. Kütuseturu Aastakonverentsi viimane soodushind lõppeb homme, 8. septembril. Neile, kes ei saa ise kohale tulla, on lisandunud ka konverentsi järele vaatamise võimalus.
2021. aastal toimunud 9. Kütuseturu Aastakonverentsi poliitikute debatt.
Foto: Raul Mee

Tohutu hinnatõusu läbi teinud ja paljudele sektoritele sisendiks olev kütus on 2022. aastal teema, millest räägitakse iga päev ning traditsiooniliselt võtab olukorra kütuseturul kokku 14. septembril Tallinnas Olümpia hotelli konverentsikeskuses toimuv 10. Kütuseturu Aastakonverents.

Avaettekande "Elu pärast Vene naftat" teeb Orlen Leedu müügitoe ja arendusdirektor Ričardas Morkvėnas. Maanteetranspordi dekarboniseerimise võimalustest ja valikutest räägib Neste Eesti ja Eesti Õliühingu juhatuse liige Ülle Tamme, erinevaid sektoreid esindavad Balsnacki juhatuse liige ja arendusjuht Reigo Rusing, Kevili nõukogu esimees Andres Oopkaup, Tallinna Teede juhatuse esimees Jüri Läll, Kauritel Transport juhataja ja logistik Marko Novik, Mootor Grupi omanik Hugo Osula ja Autoettevõtete Liitu liidu juhatuse liige ning Hansabussi juhatuse esimees Indrek Halliste.

Poliitikute debatis osalevad: Aivar Kokk, Martin Helme, Ivari Padar, Erki Savisaar, Pirko Konsa ja Reformierakonna esindaja, kelle nimi on veel kinnitamisel.

Kütuseturu konverentsi moderaatoridebüüdi teeb tuntud teleajakirjanik Taavi Eilat.

Konverentsile on registreerunud juba üle 80 osaleja, viimane soodushind kehtib veel kuni homseni, ehk 8. septembri südaööni.

Neile, kes ei saa 14. septembril Olümpia hotelli konverentsikeskusesse kohale tulla, on saadaval nüüd ka veebipakett, millega saate saata ette oma küsimused kas konkreetsele esinejale või aruteluringile ning vaadata konverentsi tagantjärele.

Järele vaatamine läheb üles 16. septembril ja on vaadatav 30 kalendripäeva. Oma huvist veebipaketi vastu anna teada programmijuhile: [email protected] või helista +372 516 4397

VAATA LÕPLIKKU PROGRAMMI

REGISTREERU SIIN - HOMSENI VIIMANE SOODUSHIND (08.09 k.a)

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077