• 04.08.14, 14:13
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rail Baltic liigub samm-sammult

Pärnumaa maavalitsus ja kohalikud omavalitsused leppisid kokku Rail Balticu trassi asukoha Läti piirist Pärnu linnani.
Arutelu jätkub Pärnu-Rapla suunal, homme kohtuvad projektimeeskonna osapooled Vändra vallas, et täpsustada trassi kulgemist Põhja-Pärnumaal.
Eelistatud trass kulgeb Pärnumaa lõunaosas suuresti riigimetsa aladel, Pärnu-Ikla maanteest idas. Surju vallas Rabaküla-Metsaääre küla piirkonnas on aluseks vallavalitsuse eelistatud trassilõik. Pärnu linnas kulgeb eelistatud trass valdavalt praeguse raudtee koridoris.
Homsel kohtumisel tuleb veel kord arutuse alla Vändra ja Are valla osa, mille soovituslik eelistus ei kattu kohalike omavalitsuste omaga.
Autor: aripaev. ee

Seotud lood

Uudised
  • 21.05.14, 14:07
Rõivas: Rail Baltic püsib ajakavas
Peaminister Taavi Rõivas kohtus täna Leedus peaminister Algirdas Butkeviciusega, kellega rääkis Rail Balticu projektist.
Uudised
  • 28.05.14, 13:22
Asulaid läbiv Rail Baltic on kalleim
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) on arvutanud kokku palju Rail Balticu Harjumaa trassi osad maksma läheks ja mis on nende sotsiaal-majanduslik mõju.
Uudised
  • 18.06.14, 21:49
Rail Baltic hakkab minema läbi Kaunase
Täna Tallinnas toimunud töögrupi kohtumisel leppisid Eesti, Läti ja Leedu kokku raudteeühenduse Rail Balticu ühisettevõtte aktsionäride leppes.
Uudised
  • 16.06.14, 16:59
Rail Balticu projektijuht lahkub
Rail Balticu projektijuht Indrek Sirp lahkub ametist. Uue juhi leidmiseks korraldatakse konkurss.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele