16. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loksa Laevatehase omanike hulgast lahkus Stako Diler

Mullu sügisel kolmest ettevõttest koosnevale konsortsiumile müüdud Loksa Laevatehase omanike hulgast lahkus OÜ Stako Diler.

Reedel liikus kolmandik Loksa Laevatehase aktsiatest. Omanikeringist lahkus metallkonstruktsioonide tootmisega tegelev Stako Diler.

Laevatehase aktsiad jagunevad nüüd võrdsetes osades ehitusterase hulgikaubandusega tegelevale AS-ile Frelok, CS Finance OÜ-le ja LSY Holding OÜ-le. Viimases osanikeks on omakorda Frelok ja CS Finance.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077