Autor: Tatjana Merkulova • 17. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Akulistõi: Stako Dileri lahkumine pole seotud konfliktiga

Loksa Laevatehase nõukogu liige Andrei Akulistõi rääkis, et Stako Dileri lahkumine omanike hulgast ei ole seotud konflikti ega lahkhelidega ettevõtte arengu küsimustes.

„See on tavaline tehing - ühele poolele on raha vaja ja ta soovib müüa, teine pool aga tahab osta. Oli kolm omanikku, nüüd on kaks,” selgitas ta.

Akulistõi ei soovinud tehingu summat avalikustada, märkides ainult, et see rahuldab mõlemat poolt. Ta lisas, et Stako Dileri lahkumine omanike ringist ei mõjuta tehase edaspidist arengut, juhtimist ega plaane.

„Kuna kõik viitab tellimuste portfelli kasvule, siis aasta lõpuks pakume tööd 250 inimesele nagu varem sai öeldud”, märkis ettevõtja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077