• 23.12.09, 10:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Loksa Laevatehase omanikuvahetus sai punkti

Konkurentsiamet kiitis heaks Loksa Laevatehase müümise kolmest ettevõttest kuuluvale konsortsiumile. Tehase uus omanik plaanib firma tegevusalasid laiendada ning näiteks naftapuurtornide ehitusse siseneda.
Laevatehase uued omanikud on AS Frelok, Stako Diler ja Crown Solutions. Kaks esimest tegutsevad metallitööstuses, viimane pakub finantsteenuseid.
Ametile esitatud infost selgub, et tehas jätkab järgmise aasta maini senise tegevuse ehk senisele emaettevõttele tellimuste täitmisega - laevaehituse tarbeks terasplokkide ja tekiluukide tootmisega.
Edaspidi aga hakkab laevatehas lisaks laevaehitusele tegelema ka suurte infrastruktuuriprojektide nagu naftapuurtornide konstruktsioonide, tuulegeneraatorite ja muude energiaprojektide, sadamakraanade jt metallkonstruktsioonide tootmisega, mille tarvis on vajalik ligipääs merele.
Konkurentsiamet kontrollib koondumist, kui koondumise osaliste eelnenud majandusaasta käibed Eestis kokku ületavad 100 miljonit krooni ja vähemalt kahe koondumise osalise käibed Eestis ületavad kummalgi 30 miljonit krooni.

Seotud lood

Uudised
  • 16.08.10, 15:14
Loksa Laevatehase omanike hulgast lahkus Stako Diler
Mullu sügisel kolmest ettevõttest koosnevale konsortsiumile müüdud Loksa Laevatehase omanike hulgast lahkus OÜ Stako Diler.
Uudised
  • 17.09.09, 14:32
Loksa Laevatehase uus omanik: jätkame laevaehituses
Loksa Laevatehase uus omanik lubab jätkata seniste tegevusaladega laevaehtiuses ning otsida uusi tegevusalasid.
Uudised
  • 17.09.09, 12:40
Maersk sai Loksa Laevatehase müüdud
A.P. Moeller-Maerskile kuuluv Odense Steel Shipyard teatas täna, et tehasele kuuluv Loksa Laevatehase AS müüdi kolmest ettevõttest kuuluvale konsortsiumile.
Uudised
  • 18.09.09, 09:46
Loksa Laevatehase müüja: paremal ajal oleks rohkem küsinud
Loksa Laevatehase senise omaniku, Maerskile kuuluva Odense Steel Shipyardi tegevjuht Finn Buus Nielseni sõnul jäi müüja tehase müügiga rahule, kuid paremal ajal oleks ehk veel paremat hinda küsida.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele