Autor: Siim Sultson • 22. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähi: kaupa ja konteinereid on külluses, kuid on kaks viga...

Transiidiärimees ja Silmet Grupp AS juhatuse esimees Tiit Vähi sõnul oleks Venemaa ennustatud konteinerite sadu igati reaalne, kui vaid Eestis saadaks lahti kahest veast.

"Üldiselt ma ei näe sellist probleemi, et Eesti transiit peaks puudust tundma. Kuid meil on kaks probleemi: ei saada raudteeveo plaane ja maantee piiriületuspunktid lasevad läbi autosid 3-4 korda vähem, kui see tegelikult oleks võimalik. Siin on poliitiline põhjus," teatas Vähi.

Tema sõnul pole mõtet arvestada, kui palju läheb kaupa idast läände või läänest itta.... kaupa on tegelikult piisavalt. "Meil pole mõtet joonistada graafikuid ja tegeleda kinematograafiaga. Siin on põhjus poliitilistes kokkulepetes, õigemini poliitiliste kokkulepete puudumises," pahandas ta.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077