Autor: Katariina Krjutškova • 3. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schenkeri juht Meelis Arumeel saab presidendilt autasu

Läheneval riigi iseseisvuspäeval saab ASi Schenker peadirektor Meelis Arumeel valgetähe IV klassi teenetemärgi.

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna alla otsusele anda Eesti riigile osutatud teenete tunnustuseks iseseisvuspäeva eel 97 inimesele kodu- ja välismaalt riiklikud autasud. Muuhulgas saab teenetemärgi riigi majandust edendanud ettevõtjate seas ASi Schenker peadirektor Meelis Arumeel.

"Ma ei kuulu nendesse ringkondadesse, kes saab presidendi märke ja kes taotleb neid. Mul õrna aimu ka pole, kui see joke ei ole? Ma võtan praegu seda kui joke’i!" kostis ta hämmeldunult uudise peale.

"Postkast mul on lahti. Postkastis pole ühtegi teadet selle kohta.  Ma ei oska veel rõõmustada, ma ei tea, mida see kaasa toob. No juba ühe kõne tõi...," arutles ettevõtte juht märgi tähenduse ja mõju üle tema edasisele elule. Veidi mõelnud, lisas siiski,"Ma ei usu, et midagi muudab. Tõesti ei usu. Võib-olla on see koht, kus saata partnerile või ülemustele teade, et Shcenkereid on Eestis tähele pandud," pakkus Arumeel.

Samas ta tõdes, et on täheldada muutusi märgi annetamise osas. "Sel aastal üritati vaadata rohkem reaalse elu poole. Kui möödunud aastatel on kultuur, poliitika ja sport olnud prioriteedid, siis nüüd on jõutud nendeni, kes reaalselt loovad väärtusi, nüüd on need olulised."

Mõtiskledes märgi saamise põhjuste üle, leidis ta lõpuks, et eks see ikka Schenkeris pikaaegne töötamine ole. "Ma olen selles valdkonnas töötanud kogu oma elu, selles firmas saab 18 aastat. Mul on tööleping number üks ehk olen firma nullist üles ehitanud."

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077