Rivo Sarapik • 2. veebruar 2011
Jaga lugu:

Enn Pant saab presidendilt teenetemärgi

President tunnustab majandust edendanud ettevõtjaid ning Valgetähe teenetemärgi saab ühena kolmest ettevõtjast Tallink Grupi juht Enn Pant.

Märgi teenis Pant Läänemere ühe suurema ja konkurentsivõimelisema laevakompanii ülesehitajana. 

President annab tänavu 99 teenetemärki. “Sellega väljendab Eesti riik oma tänu inimestele, kelle töö ja pühendumine erinevates eluvaldkondades on muutnud meie maad hoolivamaks ja paremaks, targemaks ja tugevamaks,” rõhutas president Ilves.

Lisaks Pandile saab ettevõtjaist teenetemärgi ligi kümme aastat Lääne-Virumaal Haljalas tegutseva Bellus Furniture OÜ üks omanikke Rolf Kristian Relander ning Valgamaal teraviljakasvatusega tegeleva Puide talu omanik Mati Nurm.

Möödunud aastal sai presidendilt valgetähe IV klassi teenetemärgi ASi Schenker peadirektor Meelis Arumeel. Mõtiskledes märgi saamise põhjuste üle, leidis ta toona, et eks see ikka Schenkeris pikaaegne töötamine ole. "Ma olen selles valdkonnas töötanud kogu oma elu, selles firmas saab 18 aastat. Mul on tööleping number üks ehk olen firma nullist üles ehitanud."

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee