Autor: Harro Puusild • 7. september 2023

Hiinas kohtuvõidu saavutanud Cleveron: sealseid patendireegleid tasub tunda

Äsja Euroopas kõrge disainiauhinna pälvinud Cleveron teatas aasta alguses, et aastaid kestnud kohtutee Hiinas on läbi. Pärast mitut tagasilööki tuli Eesti pakiautomaatide tootja patendivaidlusest välja võitjana.
Siim Timpson (vasakul) ja Ott Pabut.
Foto: Harro Puusild

Intellektuaalomandi- ja patendispetsialisti Siim Timpsoni sõnul on Hiina turg keeruline, kuid nende intellektuaalomandisüsteem päeva lõpus ikkagi toimib. „Hiinas tasub tõesti kaaluda intellektuaalomandi registreerimist, sest see on oluliselt soodsam kui pärast tegeleda tagajärgedega,“ lisas Timpson.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077