Autor: Jana Saarkoppel • 3. jaanuar 2023

Tallink vedas neljandas kvartalis rohkem reisijaid, kuid vähem kaupa

Tallink Grupp vedas 2022. aasta detsembris 29% rohkem reisijaid võrreldes eelmise aasta detsembriga, neljandas kvartalis oli reisijaid üle 15% rohkem kui aasta varem. Kaubavedude maht seevastu oli aga väiksem nii detsembris, kui neljandas kvartalis tervikuna.
Tallinki juht Paavo Nõgene.
Foto: Liis Treimann

Tallink Grupp vedas 2022. aasta detsembris 463 300 reisijat, mis on 29,1% rohkem võrreldes eelmise aasta detsembriga. Veetud kaubaveoühikute maht vähenes 7,1%, 29 591 ühikuni ning veetud reisijate sõidukite maht suurenes 6,4%, 60 638 ühikuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077