Autor: Kaupo Läänerand • 21. märts 2024

Asekantsler: Eesti merenduses peituvad tohutud võimalused

Eesti võiks kujuneda laevade ümberehituskeskuseks, mis annab sadadele tööd ja toob riigikassasse sadu miljoneid. Võimalusi on veelgi, kirjutab kliimaministeeriumi merenduse ja veekeskkonna asekantsler Kaupo Läänerand
Kliimaministeeriumi merenduse- ja veekeskkonna asekantsler Kaupo Läänerand.
Foto: Erakogu

Eesti asetub 2023. aasta märtsis valminud rahvusvahelise uuringu andmetel maailma 15 000 merenduskeskuse seas 100. kohale, mis on väga hea tulemus. Eesti merendussektor koos oma ligi 2000 ettevõtte ning ligi 20 000 töötajaga panustas aastatel 2019–2021 kogumajanduse müügitulusse ligi 7 protsendiga. Loomulikult ei saa see meid siiski rahuldada, sest potentsiaali on veel rohkemaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077