Autor: Marge Ugezene • 12. märts 2024

Tallinkist päevapealt lahkunud juht: see töö ei ole meelakkumine

„Jään Tallinkile kaasa elama,“ sõnas Tallinki juhatusse viimased aastad kuulunud Kadri Land.
Foto: Liis Treimann
Viis aastat Tallinki juhatusse kuulunud, kuid läinud nädalal päevapealt ametist lahkunud Kadri Landi sõnul ei ole laevakontserni juhi töö lihtne. Ka andis Land aimu, millist otsust ta juhina enam ei kordaks ja millal ronib majandus august välja.

Lahkumisavalduse esitas Land isiklikel põhjustel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077