Autor: Logistikauudised.ee • 7. märts 2024

Viking Glory ületas kahe miljoni reisija arvu

Kahe aastaga on Viking Line'i lipulaev täitnud oma lubadused ja ületanud kahe miljoni reisija arvu. 225 miljoni euro suurune investeering on osutunud edukaks.
Viking Glory ületas kahe miljoni reisija arvu.
Foto: Viking Line Abp

Viking Glory startis esimest korda Turu sadamast 1. märtsil 2022, võttes kurs iks Mariehamni ja Stockholmi. Kaks aastat, 1420 reisi ja 2 057 000 reisijat hiljem on Viking Line'i 225 miljoni euro suurune investeering osutunud edukaks nii reisijate kui ka ettevõtte seisukohast. Viking Glory valitseb koos Viking Grace'iga Turu-Stockholmi liinil, kus t uruosa on üle 70 protsendi, ning on meelitanud ka uusi sihtrühmi kruiisi dele. Muu hulgas on uus laev sellele liinile toonud palju rohkem Rootsi reisijaid ning on populaarne ka konverentside korraldamise kohana.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077