Autor: Enn Tosso • 6. märts 2024

Tallinki teade reisijate arvu kasvust mõjus aktsiale hästi

Tallink teatas, et vedas reisijaid veebruaris veidi enam kui aasta tagasi, mille peale aktsia kerkis 1,8 protsenti. Balti börsid lõpetasid üldse päeva rohelises: Baltic Benchmark kerkis +0,67%, Tallinna börs tõusis +1,1%, Riia edenes +2,16% ning Vilniuse indeks jäi muutumatuks.
Balti börsid tõusid teisipäeval jõudsalt.
Foto: Andras Kralla

Balti turu suurimad tõusjad olid kõik Tallinna börsi aktsiad: Pro Kapital kerkis väikese käibega +3,74%, Enefit Green kallines +2,91% ning aktsiaga kaubeldi 328 094 euro eest ja Tallinki aktsia tõusis +1,86% vahetades omanikku 180 159 euro jagu. Suurim langeja oli SAF Tehnika, mis kaotas väärtusest -2,7%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077