Autor: Tõnu Tramm • 11. juuni 2024

ELEA uueks nõukogu esimeheks valiti Andres Matkur

10. juunil toimunud Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni ELEA äsja valitud nõukogu koosolekul valiti uuele nõukogule ka uus esimees, kelleks osutus ACE Logistics’i pikaaegne juht Andres Matkur. Varasemalt kolm ametiaega nõukogu juhtinud Toomas Orutar jätkab edaspidi ELEA-s nõukogu liikmena.
ACE Logistics, mida juhib Andres Matkur, on ühtlasi ka ELEA asutajaliige.
Foto: Raul Mee

„Seni nõukogu juhtinud Toomas Orutar esitas enda asemel kandidaadiks Andres Matkuri ja kaheksaliikmeline nõukogu toetas seda ettepanekut ühehäälselt,“ ütles ELEA juhataja Herkki Kitsing logistikauudistele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077