Autor: Logistikauudised.ee • 24. mai 2024

ELEA juht: eelnõu muudab kaubavedajate elu pea võimatuks

Kaubavedajad ei kujuta ette, kuidas nad seadusemuudatuse jõustumise järel oma tööd ilma trahvihirmuta teha saaks.
Foto: Raul Mee
ELEA juhatuse liikme Herkki Kitsingu sõnul teeb sõidukite kõnniteel peatumise keeld peamiselt transporditeenuseid (sh kuller- ja kolimisteenuste) pakkujate elu tulevikus pea võimatuks, mistõttu saadeti koos Eesti Autoomanike Liiduga riigijuhtidele järjekordne pöördumine. Probleem laieneb ka kerghaagistega kauba vedajatele.

Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni (ELEA) ja Eesti Autoomanike Liit (EAOL) leiavad, et liiklusseaduse ning politsei- ja piirivalveseaduse muutmise seaduse (429 SE) eelnõul puudub mõjuanalüüs ning selle seadusena vastuvõtmine mõjutab negatiivselt nii liikluskorraldust kui ettevõtete tööd.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077