Autor: Tõnu Tramm • 24. mai 2024

ELEA valis uue nõukogu, vahetus kolm liiget

Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsioon (ELEA) valis kolmapäeval 22. mail endale uue nõukogu. Kaheksaliikmelises nõukogus vahetus kolm liiget, uus esimees selgub juuni alguses.
Üheks uueks liikmeks ELEA nõukogus on Schenkeri uus juht Kristrel Annus, kes vahetas välja Janek Saareoksa.
Foto: Raul Mee

Uue ELEA nõukogu esimehe valimine toimub 10. juunil, mil pannakse paika ka detailsem uus tegevuskava. „Jätkuvalt on meie lähiaja prioriteediks tegeleda tänavatel peatumise probleemiga ning pikemate autorongide temaatikaga,“ märkis ELEA juhatuse liige Herkki Kitsing.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077