Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2024

Eckerö Line lõi numbrid kokku: kasvas nii reisijate kui kaubavedude maht

Muuga-Vuosaari liin on edukalt käima läinud.
Foto: LIIS TREIMANN
Aastal 2023 ületas Eckerö Line’i reisijate arv esmakordselt kahe miljoni reisija verstaposti, samuti kasvas kaubaveoäri turuosa: juba 60% Eckerö Line’i veetavast kaubast läbib Muuga ja Vuosaari sadamaid, mis vähendab ummikuid Tallinna ja Helsingi kesklinnade liikluses.

Eckerö Line avaldas 2023. aasta finantstulemused. Ettevõtte käive oli 140 miljonit eurot ning see kasvas 2022. aastaga võrreldes 16%. 2023. aasta oli edukas ka teiste näitajate poolest – esmakordselt ületas Eckerö Line’i reisijate arv kahe miljoni reisija verstaposti. Samuti kasvas kaubaveoäri turuosa. Juba 60% Eckerö Line’i veetavast kaubast läbib Muuga ja Vuosaari sadamaid, mis vähendab ummikuid Tallinna ja Helsingi kesklinnade liikluses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077