Autor: Tõnu Tramm • 19. aprill 2024

DFDS ostab suure Türgi logistikafirma

Taani laevandus- ja logistikafirma DFDS on pakkunud 1,9 miljardit Taani krooni (260 miljonit eurot) Türgi ettevõtte Ekol Logisticsi rahvusvahelise transpordivõrgustiku eest. Tehing ootab veel ELi heakskiitu ja loodetakse lõpule viia sügiseks.
DFDS saab Ekoli ostuga muuhulgas kaasa 1300 veokit.
Foto: Ekol Logistics

Tehingu lõpule viimine sõltub ELi heakskiidu saamisest (Türgi Konkurentsiamet andis oma heakskiidu juulis 2023) ja tavalistest lepingutingimuste kokkuleppimisest. Tehingu lõpulejõudmist oodatakse 2024. aasta neljanda kvartali alguses. Tehing rahastatakse laenu ja olemasolevate vahendite kombinatsioonina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077