Autor: Tõnu Tramm • 18. september 2023

DFDS siseneb kuumale Gibraltari väina parvlaevaturule

Taani päritolu laevafirma DFDS sõlmis kokkuleppe Saksamaa lühimere laevafirma FRS GmbH & Co. KG tütarettevõtte FRS Iberia/Maroc omandamiseks. Ettevõte opereerib seitsme parvlaevaga kolme laevaliini üle Gibraltari väina, ühendades Hispaaniat ja Marokot, mis on muutumas üha kuumemaks tootmiskohaks Euroopa ettevõtetele.
Soetatav FRS Iberia/Maroc opereerib Gibraltari väinal seitsme parvalaevaga kolmel liinil.
Foto: Facebook/DFDS

"Meil on hea meel laiendada oma võrgustikku ühele Euroopa olulisele parvlaevaturule, millelt ootame Euroopa tarneahelate lühendamiste taustal tulevikus kõrget kasvu," ütles DFDSi tegevjuht Torben Carlsen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077