Autorid: Tõnu Tramm, Ken Rohelaan • 2. jaanuar 2023

Logistikud ootavad kõige valusamat lööki lähikuudel

Eesti logistikasektor ootab kõige tugevamat hoopi 2023. aasta esimeses kvartalis. Raskusi valmistavad nii energiakriis kui ka rohepööre ja inflatsioon, tunnistavad tippjuhid.
DFDS Eesti tegevjuht Peeter Ojasaar näeb lähiajal logistikasektorisse tulemas raskemat perioodi.
Foto: Raul Mee

Taani rahvusvahelise laevandus- ja logistikaettevõtte DFDS Eesti veomahud on vähenenud mitu kuud. Senine tagasilöök oli 2022. aasta viimastel kuudel ligikaudu 10 protsenti kuus võrrelduna samade perioodidega aasta varem. DFDS Eesti tegevjuht Peeter Ojasaar täpsustas, et 2021. aasta oli ettevõttele rekordiliste mahtudega, kuid äsja lõppenud aasta numbrid on väiksemad ka 2020. aastast ja sellest ei tasu vaadata mööda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077