Autor: Logistikauudised.ee • 22. aprill 2024

Eesti läbis mereauditi heade tulemustega

15.–22. aprillini toimus Eestis Rahvusvahelise Mereorganisatsiooni (IMO – International Maritime Organization) kohustuslik audit. Audit tuvastas seitse leidu (finding) ja tehti üks märkus (observation).
Auditi avakoosolek.
Foto: Transpordiamet

„Meie jaoks on oluline, et oleme suure sammu edasi liikunud konventsioonide rakendamisega Eestis. Kui eelmise vabatahtliku auditi ajal oli 12 leidu, siis seekord oli neid oluliselt vähem – kokku 8,“ lausus transpordiameti merendusteenistuse direktor Kristjan Truu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077