Autor: Logistikauudised.ee • 27. märts 2024

Kasutatud autode müüja Longo võttis tööle tehisintellekti

Suurim kasutatud sõidukite müüja Longo Grupp võttis eelmise aasta lõpus esimese autofirmana Balti riikides kasutusele tehisintellekti. Ettevõtte hinnangul kujundab AI juba lähitulevikus põhjalikult ümber kogu autokaubanduse.
<em >Longo Grupi müügidirektori Rainer Uukkivi sõnul võimaldavad</em> <em >masinõppe algoritmid pakkuda tulevikus kliendile palju täpsemalt tema nõuetele ja soovidele vastavat sõidukit.</em>
Foto: Vallo Kruuser

„Kui praegu on tehisintellekt automüügiettevõtte jaoks võimalus tõhustada oma müügiprotsessi, siis varsti on AI möödapääsmatu vajadus, et üldse püsida digitaalajastul konkurentsivõimeline. See on jõud, mis muudab lähiaastatel põhjalikult automüügiettevõtete tööprotsesse ja need kes tegutsevad vanaviisi edasi, jäävad turul kaotajaks,“ ennustas Longo Grupi müügidirektor Rainer Uukkivi. AI hakkab suunama autode valikut, ostu- ja müügiprotsessi, hinnastamist, laovarusid, turunduskampaaniaid ja kliendisuhtlust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077