Autor: Logistikauudised.ee • 11. jaanuar 2024

Liisingufirma juht: automüüjad ootavad buumi – kas ostjad lähevad sellega kaasa?

Kas tänavu võiks oodata viimase kümne aasta uut müügirekordit, sellest kirjutab Coop Panga Liisingu juht Martin Ilves.
Coop Panga Liisingu juht Martin Ilves
Foto: Coop Pank

Autofirmad toovad praegu Eestisse mootorsõidukimaksust tuleneva võimaliku ostubuumi ootuses suurtes kogustes uusi ja kasutatud autosid. Tegelikult hakkas automüük vaikselt kosuma juba mullu. Viimati müüdi sellises mahus uusi ja kasutatud autosid 2019. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077