Autor: Tõnu Tramm • 22. märts 2024

Aberg Expressil uus tegevjuht: Kaspar Soidla andis teatepulga üle

Aberg Expressil on alates 20. veebruarist uus tegevjuht, kelleks on ettevõttes kaks aastat müügi-ja arendusjuhina töötanud Madis Lehiste. Senine juht ja omanik Kaspar Soidla jätkab ettevõtte müügi- ja turundusjuhina.
Aberg Expressi uueks tegevjuhiks sai Madis Lehiste.
Foto: Aberg Express

Madis Lehiste on logistika valdkonnas erinevates ettevõtetes kokku töötanud ca 14 aastat, kirjutab Aberg Express oma blogis. Tema tööandjateks on olnud Hansabuss, JAS Worldwide Estonia (varasemalt Greencarrier Freight Services Estonia) ning Morbela. Aberg Expressis alustas Madis müügi-ja arendusjuhina jaanuaris 2022.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077