Autor: Harro Puusild • 29. märts 2023

Hüppeliselt käivet kasvatanud ekspedeerimisettevõtte juht: tunda on üldist veomahtude aeglustumist

Kogesime üldist veomahtude aeglustumist mullu neljandas kvartalis ja sel aastal on see jätkunud, märgib möödunud aastal enam kui 50 protsendi võrra käivet kasvatanud ekspedeerimisettevõtte Aberg Express juht Kaspar Soidla.
"Meil pigem riik kipub konkureerima erafirmadega ajal, mil majandus õitseb ja on puudu tööjõust. See võiks olla teisiti," sõnastas Kaspar Soidla ootuse uuele valitsusele.
Foto: Erakogu

Aberg Express OÜ müügitulu kasvas mullu üle 50 protsendi ligi 2,1 miljoni euroni, veel 2021. aastal jäi ettevõtte müügitulu alla 1,4 miljoni, selgub märtsis avaldatud majandusaasta aruandes. "Ma ei soovi siinkohal uhkustada, sest tean, et paljudel ettevõtetel oli väga-väga raske aasta, vaid olen resultaadi eest tõesti tänulik," ütles ettevõtte juht Kaspar Soidla tulemusi kommenteerides logistikauudistele.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077