Autor: Ekaterina Mereminskaya • 28. veebruar 2024

Eesti logistikafirmat tabasid USA sanktsioonid: “Oleme šokeeritud”

USA rahandusministeeriumi uued Venemaa-vastased sanktsioonid tabasid Eesti logistikafirmat.
Foto: Jon Elswick, Scanpix
Eesti logistikafirma Gold Solution, mis tarnis Venemaale seadmeid, mida võib kasutada militaarettevõtetes, sattus USA sanktsioonide alla.

"Kui me juhuslikult sellest uudisest teada saime, olime väga üllatunud ja šokeeritud, sest me ei toeta absoluutselt Venemaa sõjalist agressiooni. Oleme saatnud USA valitsusele kirja selgituste saamiseks," ütles Gold Solutioni kaasomanik Jelena Jakimcuk Delovõje Vedomostile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077