Autor: Tõnu Tramm • 15. jaanuar 2024

Yle: Soome logistikafirmad tarnivad Venemaale jätkuvalt kaitsetööstusele vajalikke seadmeid

Kaitsetööstusele vajalikke tooteid ja tehnoloogiaid tarnib Venemaale üle kahekümne Soome logistika- ja ekspedeerimisettevõtte, tuvastas Soome rahvusringhäälingu Yle uuriv toimetus MOT.
Foto: YLE

Ajakirjanike sõnul on need ettevõtted venelaste juhitavad või nende omanduses ja tegutsevad valdavalt väikestes plekist ladudes või kontorites Kagu-Soomes. Pärast tollidokumentide uurimist jõudsid uurijad järeldusele, et nende klientidel on otsesed sidemed Venemaa luureteenistustega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077