Autor: Tõnu Tramm • 4. jaanuar 2024

Venemaa sulgeb 1. veebruarist Ivangorodi piiripunkti, autoliiklus katkeb

Välisminister Margus Tsahkna ütles valitsuse pressikonverentsil, et Venemaa esitas Eestile noodi Ivangorodi piiripunkti sulgemise kohta maanteetranspordile alates 1. veebruarist.
Ivangorodi piiripunkt läheb ligi kaheks aastaks remonti ning sõidukitega piiriületus peatatakse.
Foto: Liis Treimann

Venemaa teate kohaselt on Jaanilinna piiripunkt alates veebruarist remondi tõttu autodele ja muule maanteetranspordile suletud ja seetõttu peatub sõidukite liiklus ka läbi Narva piiripunkti, rääkis Tsahkna neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077